środa, 28 marca 2012

serniczek pod pianka

Składniki

1,5 SZKLANKI MAKI0,5 SZKLANKI CUKRU8 DKG.MARGARYNY1 LYZECZKA PROSZKU DO PIECZENIA1 JAJOCIASTO ZAGNIESC I WYLOZYC CIENKA WARSTWE NA BLASZCE.MASA TWAROGOWA;1 SZKLANKA CUKRU5 ZOLTEK0,75 DKG. TWAROGU MIELONEGO3 LYZKI SMIETANY3 LYZKI OLEJUBUDYN SMIETANKOWY0,5 MLEKAWIORKI KOKOSOWE



Przygotowanie

PRODUKTY UTRZEC NA JEDNOLITA MASE NA KONIEC DODAC MLEKO MASA POWINNA BYC BARDZO ZADKA.NA CIASTO WYLAC MASE TWAROGOWA I PIEC OKOLO 40 MIN. GDY MASA BEDZIE JUZ BARDZO GESTA UPIC PIANE Z 5 BIALEK I 0,5 SZKLANKI CUKRU. PIANE WLAC NA CIASTO POSYPAC WIORKAMI KOKOSOWYMI I PIEC OKOLO 15 MIN.SMACZNEGO.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz